Om å ha en liten pause

Jada. Jeg vet at influensavirus ikke spres via data, så jeg kunne godt ha blogget selv om jeg har vært sykemeldt. Men jeg har ikke gjort det. Det eneste jeg har gjort har vært å være hjemme, passe på unger og hus (sånn noenlunde) og lese tegneserier.

Det er fint å ha litt tid til tegneseriesamlingen av og til. Man får noen aha-opplevelser da. Jeg hadde for eksempel glemt hvor bra albumet Tintin i Tibet er.

Om det er svineinfluensaen vi har hatt i huset? Ingen av oss har blitt testet, så vi vet ikke. Vi vet bare at den går sin seiersgang over Rørosvidda og at alle husets beboere med unntak av minstrefrøkna har vært syke med noe som har oppført seg som en eller annen influensavariant. I tur og orden har vi slitt oss igjennom dager med høy feber, smerter i muskler og ledd, vondt i brystet og mye (tørr)hoste. Nå er sistemann – altså undertegnede – i ferd med å riste av seg de siste symptomene, og om et par dager er nok både jobb- og privatliv tilbake i normal modus.

Så svaret er: Ja, jeg skal snart blogge igjen.

5 svar til “Om å ha en liten pause”

  1. Vi har vært gjennom det alle seks – syns det var langt kjedeligere enn det Dagbladet har skapt forventninger om. Ikke dramatisk, ikke skummelt, ikke spennende. Ikke så ille sykt heller, men dørgandes kjedelig.

    Du verden så mye dramatikk tabloidene klarer å lage av noe så treigt.

    God bedring i alle fall til dere alle! 🙂

Legg igjen en kommentar