Om kjentfolk i media

Misjonssambandsfolket er samlet til generalforsamling i Bergen. Der skulle jeg gjerne ha vært, kjenner jeg, både for å møte kjentfolk, men også for å følge litt med på hva som skjer, hviken retning denne store folkebevegelsen tar. Jeg er glad i sambandsfolket og skylder sambandet mye, og jeg er ikke uberørt av de spenningene som eksisterer mellom NLM og lavkirkeligheten ellers på den ene siden og den brede folkekirkestrømmen på den andre.

Siden det er tid for GF, betyr det at det vil dukke opp kjentfolk av meg i mediene de nærmeste dagene. Det har allerede begynt. Min kjære pappa er i avisa (DagenMagazinet) i dag. Jeg deler hjertesaken hans: Japanerne trenger et fortsatt misjonær-nærvær også de kommende årene. Det er et fint intervju, synes jeg – og et fint bilde.

Ett svar til “Om kjentfolk i media”

  1. Om Norea legger ut talene fra GF, bør du ta en titt/lytt på kveldens tale. Masaki talte, og kom inn på den samme saken. Å høre om dette temaet fra en velutdannet japaner gikk ihvertfall inn på meg. Så er kanskje også min japaninteresse noe høyere enn gjennomsnittet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s